Om Oss

Vi vet att småföretagare och entreprenörer behöver affärsjuridiskt stöd, samtidig kan den vara dyr och otillgänglig för just denna målgrupp. Höga juridiska kostnader kan också bidra till att onödiga risker tas i verksamheten. Därför har vi utvecklat en unik modell där vi kombinerar kompetensen hos juriststudenter från det senare skedet av juristprogrammet med senior juridisk expertis för att kunna erbjuda kvalitet till ett rimligt pris.

Med vår breda erfarenhet av entreprenörskap förstår vi vikten av att företagare ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Vi brinner för att demokratisera affärsjuridiken och hjälpa växande företag övervinna de juridiska utmaningarna som kan uppstå under deras tillväxtresa.

Vi strävar efter att våra klienter ska känna sig trygga och förstådda, och vill därför anpassa våra tjänster efter deras specifika behov och krav. Genom att bygga långsiktiga relationer och vara en partner på tillväxtresan, kan vi hjälpa dem att uppnå sina mål. Vi erbjuder givetvis också stöd i enskilda ärenden.

BeeLegals kompetenta jurister hjälper småföretagare med juridiken
Våra partners
Förfrågan

Hur kan vi hjälpa dig?

Berätta gärna mer om ditt företag och vad du behöver hjälp med.
Vi kontaktar dig inom 36 timmar.
Tack, vi återkommer så fort vi kan!
Oj då, något gick fel. Prova att ladda om sidan.